Killer

FORMULARI INSCRIPCIÓ: CLICA AQUÍ

QUÈ ÉS EL KILLER?

 

També conegut com el joc de la pastanaga, és una versió del joc de l’assassí de tota la vida. Cada jugador té una fitxa amb la foto d’una persona que ha d’intentar matar. Si ho aconsegueix, agafa l’objectiu que té la seva víctima. Així successivament, fins que només queda un participant viu.

L’objectiu del joc és ser l’última persona viva (o la que mata més).

Cal tenir en compte que només és un joc, amb l’únic objectiu de passar una bona estona i que és molt difícil que NO et matin, només una qüestió de sort!
BASES

1. Data límit d’apuntar-se: màxim dimarts 14 a les 23:59.

2. Drets: la foto estarà a les targetes i es pot publicar a Facebook i a través del telèfon pels fins de l’organització. El mail, nom real i telèfon no són públics i només s’utilitzaran per les finalitats del joc.

3. Es juga entre el 18 i el 27 d’agost. Si no hi has de ser aquests dies, si us plau, no t’hi apuntis!

4. Si et maten o mates: envia un correu a l’organització, seguint el fil del correu que et vam enviar amb el nom de la primera víctima.

5. Premi: només hi haurà un premi (sorpresa!!). Es poden presentar dues situacions: SITUACIÓ 1: només hi ha una supervivent (premi supervivent). En el cas que no hi hagi una sola supervivent, es donarà la SITUACIÓ 2: al que ha mort a més persones (Premi Pavlichenko).

6. On es pot matar? A tot arreu, excepte:
– Centres educatius: escola, universitat…
– Cotxes o vehicles en moviment.
– Hores d’esplai (a l’acabar l’activitat s’obre la caça)
– Durant un espectacle (cine, teatre…), excepte als concerts, que sí que es pot matar.
– A casa de la víctima, excepte si aquesta us ha convidat.
– Criteri general: es pot matar quan no es destorba el desenvolupament d’una activitat (roomscape, joc de la bandera… sí que es pot matar per exemple al concurs de paelles, sempre i quan la qualitat de la paella no se’n vegi afectada).
IMPORTANT: Si mates, envia un correu a killerfmamanresa@gmail.com dient a qui has matat.

7. Com es pot matar?

Mata a Franco: portar l’esmorzar al llit de la víctima. Si menja, la víctima estarà morta.

Mata a Hitler: enganxa un gomet al got de la teva víctima. Si veu, la víctima estarà morta.

Mata a Mussolini: estrangular a la víctima amb paper de WC.

Mata a Carrero Blanco: tira un cotxe de joguina als peus de la teva víctima. L’hauràs matat en el cas que s’espanti i faci un vot.

Francotiradores russes: tirar una foto reconeixible de la víctima mentre beu. Cal que ensenyis la foto a la víctima i la enviis a la organització. Si la víctima fa algun gest que evidencii que s’ha adonat que li estaves fent una foto, aquesta no serà vàlida.

Ofeguem el feixisme: tirar un globus d’aigua i encertar la teva víctima. Per tant, cal que portis munició sempre a sobre.

La clàssica: clava una pastanaga a la teva víctima!

8. Com em puc defensar? Aquest any no hi ha defensa possible: la teva intel·ligència és la teva millor defensa.

9. Altres temes a tenir en compte:
– En cas d’atacar una persona equivocada (jugui o no jugui al joc) hi haurà penalització per l’atacant, a concretar per l’organització.
– Cada cop que hi hagi una mort s’haurà de comunicar a l’organització a través del mail: killerfmamanresa@gmail.com.
– Si algú deixa el joc ho haurà de comunicar a l’organització.
– El joc està orientat perquè es jugui a Manresa i sobretot durant la Festa Major. Si sou de fora o passeu poc temps a la ciutat, faciliteu alguna dada més (horaris, llocs que freqüenteu…) així el joc està més equilibrat i tothom té les mateixes possibilitats.

Anuncis